De rode loper ontvangst

Geschikt voor: beurzen, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten.

De rode loper leggen wij vaak uit voor congressen, beurzen, feesten en evenementen. Langs deze loper, afgezet met paaltjes, nemen wij plaats als een soort paparazzi fotografen en journalisten. Zodra de gasten de loper betreden valt een oogverblindend flitslicht hen ten deel. Wij, als fotografen vechten om de beste plaatjes en de primeurs (hiervoor stellen wij de gasten soms ook allerlei absurde vragen). De gasten wanen zich als echte Hollywood sterren en komen gegarandeerd met een glimlach binnen. Het VIP ontvangst is een bijzondere, energieke en theatrale ontvangst van gasten in Hollywoodstijl. Langs een rode loper (evt onder een overdekte tent), wacht een compleet bataljon fotografen en journalisten alle gasten op.

 

Klik hier voor een demo video

 


The young professional brassband

Geschikt voor: openingen, jaarmarkten, verjaardagen en latin thema feesten.

Young professional brassband is een groep gedisciplineerde jonge muzikanten die van ieder evenement een feest maken. De band bestaat uit drummers, trompettisten en dansers.

De muziek werkt aanstekelijk en een deinende golf van dansende mensen is het resultaat als de ritmes los barsten.

Young professional behoort tot de top in de wereld van Nederlandse brassband muziek.
Young professional brassband speelt alle soorten muziek, van Samba tot de Wals, van Soca Calypso tot Merengue. In het Antilliaans noemen we deze mengeling van verschillende muziekstijlen Asambeho. We spelen ook een reeks van bekende Nederlandse hits zoals 'Zij gelooft in mij' en 'De meeste dromen zijn bedrog'. Daarnaast spelen we ook Latijns Amerikaanse liedjes zoals mas que nada van Sergio Mendez. Voor ieder wat wils. Ook kunnen we liedjes op verzoek produceren wanneer daar om gevraagd wordt.

klik hier voor een demo video 


De heraut

Geschikt voor: huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten.

 

De Heraut is u graag van dienst op uw feest of evenement.

Onze herauten zijn graag geziene gasten op diverse kastelen en landgoederen in Nederland. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor ieder klusje en elk evenement waar u een passende taak voor hen heeft. Op verzoek is onze Heraut beschikbaar incl. bazuin, trommel en/of perkament rol.

 

 

 

 

klik hier voor een demo video


De lakei

Geschikt voor: huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, openingen en diners. 

Een lakei wordt niet gemaakt, een lakei wordt geboren en Antoine is een geboren lakei. Een kei van een lakei!

Elke heer van stand zou er eigenlijk twee moeten hebben. Hij ontvangt uw gasten, is attent, behulpzaam, correct, warm en onafscheidelijk van zijn rode loper. Uw gasten zijn bij hem in goede handen en worden in de watten gelegd. Door Antoine in te huren doet u niet alleen uw gasten een plezier, maar ook uzelf!

Lakei Antoine ontvangt niet alleen uw gasten, hij stelt de gasten op hun gemak en is de warming-up voor uw huwelijksfeest, receptie en bijeenkomst. Tegen een achtergronddecor van een kasteel of landhuis komt hij natuurlijk het best tot zijn recht, maar dat is zeker geen must. Met zijn gevleugelde uitspraken komt Lakei Antoine ook zonder decor meer dan goed uit de verf.


Tissue act

Geschikt voor de opening van uw feest of diner

Spectaculair en sensationeel! 

Met flair en souplesse laten deze circusartiesten hun ongelooflijke staaltjes van kracht en lenigheid zien. Niemand zal zijn of haar ogen van deze acts af kunnen houden…

 

Voor de Tissue act is een minimale hoogte nodig van 6 meter. Indien deze hoogte niet gehaald kan worden, kunnen wij als vervanging van de Tissue een luchtacrobate met een Ringact inzetten.(De Ring-act heeft een minimale hoogte van 4 meter nodig)

Om de Tissue Show veilig en goed te kunnen uitvoeren, dient de locatie aan de verschillende eisen te voldoen. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op uw evenement.

 

klik hier voor een demo


Champagne meisje

Geschikt voor: openingen, huwelijksfeesten, recepties en diverse evenementen.

 

De Champagnemeisjes verwelkomen uw gasten graag met een vers ingeschonken glas Champagne en een elegante glimlach.

 

Zij zijn stijlvol gekleed met een zwart lederen schort, een mand met glazen en voorzieningen voor de flessen. Zij zorgen er voor dat uw gasten zich vanaf het eerste moment op hun gemak voelen. Ook lopen zij tussen uw gasten om hun glazen bij te schenken. Dit alles is volledig op uw wensen aan te passen.

 

De Champagnemeisjes zijn een zeer mooie aanvulling op bijna ieder evenement.