Singer-songwriter/ troubadour allround gitarist Wouter


 

Geschikt voor diverse gelegenheden, ook akoestisch in te zetten. 

 

 

Wouter heeft een zeer divers repertoire wat niet alleen de klassieke gitaarliedjes behelst, maar net

zo goed modernere popmuziek bevat.

Met zijn gitaar en aangename stem pakt hij liedjes die bij velen een belletje doen rinkelen.

Natuurlijk doen the Beatles en Johnny Cash mee, maar ook Kiss en Depeche Mode ontbreken niet. Voor de mensen die de 90's popmuziek hebben meegekregen heeft Wouter ook een aantal bijzondere bewerkingen in petto. Is het publiek meer geïnteresseerd in Nederlandstalige muziek? Dan kan hij daar handig op inspelen met nummers van o.a. Guus Meeuwis, Boudewijn de Groot of een onvervalste smartlap. Dit alles wordt gebracht met veel bravoure en een goede dosis humor; niet al te moeilijk, lekker toegankelijk en vooral voor ieder wat wils. 

Klik hier voor een demo

 


Allround zangeres Helene

Helene is te boeken in diverse formaties of als solo zangeres.

 

Helene is te boeken voor verschillende gelegenheden in uiteenlopende bezettingen in de stylen soul, pop, r&b, jazz en een vleugje latin muziek. Een greep uit de mogelijkheden:

 

Avondvullend dance classics, met live band in kleine bezetting of aangevuld met blazers.

 Easy listening als duo met pianist of gitarist, tevens te boeken met klein combo of tape. 

Een half uur knallend optreden met tape.

Samen met een van onze lucht-acrobate verzorgt Helene een adembenemende opening of intermezzo.

 

 

 

Klik hier voor een demo 


Pianist

Geschikt voor: feest, diner, receptie, bruiloft, ceremonie of bedrijfsfeest 

Best Performance werkt samen met diverse pianisten. We hebben allround pianisten maar ook pianisten die gespecialiseerd zijn in een bepaald genre of een muziekstijl. De pianisten zijn te boeken met een elektrische piano maar ook met een klassieke piano of vleugel.

 

Boekingen zijn beschikbaar voor verschillende genres, waaronder: een pianist-zanger,een pianist-entertainer, een jazz-pianist, een klassiek pianist of een pop-pianist.

 

 

Klik hier voor een demo


Gitarist

Geschikt voor: een bruiloft ceremonie, borrel, receptie of diner.

  Fernando voelt zich al meer dan 30 jaar thuis op ieder podium met of zonder band! Als muzikale omnivoor voelt Fernando zich thuis in alle stromingen van de popmuziek, echter met een grote voorkeur; soul en funk.

Als gastmusicus werkt Fernando mee aan de meest uiteenlopende projecten en events. Fernando is zowel solo als met band of met dj te boeken. Voor meer informatie of repertoire, neem contact met ons op!

Fernando kan op de achtergrond spelen, of als centrale muzikale act op uw feest of evenement.  De show passen wij altijd aan naar uw persoonlijke wensen, voorkeuren en smaak.

Fernando is natuurlijk ook te boeken voor uw huwelijksceremonie, evenement, of jubileum. Daarnaast vindt u bij DJ en live muziekanten informatie voor de combinatie van een DJ en Violiste op uw feest.

  

Klik hier voor een demo


Saxofonist

Geschikt voor: een bruiloft ceremonie, borrel, receptie of diner.

Saxofonist Ruud is een echte entertainer. Door zijn sfeervolle klanken weet deze artiest er altijd een prettige ambiance neer te zetten van. Een optreden komt kan met een professionele geluidsset waarbij de saxofonist speelt over de begeleidingsmuziek. Zo heeft het optreden, ondanks dat het maar 1 muzikant is, toch een hele complete sound.

Ruud kan ook een aantal nummers solo spelen, bijvoorbeeld tijdens jullie huwelijksceremonie.

 

Sfeervolle saxofoon muziek, een prettige aanvulling voor ieder feest. Het kan dienen als achtergrondmuziek of meer dansbaar. 

 


Violist

Geschikt voor: een bruiloft ceremonie, borrel, receptie of diner.

Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen, of als centrale muzikale act op uw feest of evenement.  De show passen wij altijd aan naar uw persoonlijke wensen, voorkeuren en smaak.

 

Er wordt hoofdzakelijk muziek uit het klassieke genre gespeeld, waarbij stukken van bekende componisten, als minder bekende muziek kunnen worden vertolkt. Al onze violistes zijn conservatorium geschoolde professionals, met jarenlange ervaring.

 

De violist is natuurlijk ook te boeken voor uw huwelijksceremonie, evenement, of jubileum. Daarnaast vindt u bij DJ en live muziekanten informatie voor de combinatie van een DJ en Violiste op uw feest.