Allround DJ

 

Onze allround dj’s draaien allemaal op professionele basis. Naast evenementen verzorgen zij de dj planning voor diverse cafés en discotheken. De draaistijl van onze dj’s is te omschrijven als vrolijk, dansbaar en energiek. Ze draaien echt alles aan elkaar, van de 60's tot nu, van house tot disco, van Nederlandstalig tot feest, van latin tot urban!

 

Onze allround dj’s worden voor diverse gelegenheden in gezet. Of het nu gaat om een

openbaar evenement of een besloten gezelschap. Onze dj’s weten zich haarfijn aan te passen op het publiek/uw gasten.

Kortom van een bedrijfsfeest tot een bruiloft en van een hockeyfeest tot een gala. Onze dj brengt het gegarandeerd tot een geslaagd feest! 

 

We maken graag voor iedere boeking een afspraak om de muzikale wensen door te nemen, hierin kunt u aangeven welke muziek absoluut niet op het feest thuis hoort of wat juist wel. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op of maak een afspraak! 

 

Klik hier voor een demo 


IPAD DJ

De DJ die naar je toe komt en echt rekening houdt met wat het publiek wil horen! 

 

In een strak wit pak beweegt de DJ zich onder de gasten. Met zijn IPad in de hand en een koptelefoon op het hoofd vraagt hij de gasten wat ze willen horen. De Ipad is gevuld met heerlijke muziek, van lounge en disco tot dance, top 40 en salsa. Staat het verzoekje niet op de Ipad dan tovert de DJ een toepasselijke vervanger op de digitale draaitafels. Zelf even die track inmixen? Geen probleem! Met de gebruiksvriendelijke DJ app kan iedereen zien hoe dat gaat of zelf de knoppen bedienen. En zeg nou zelf,    het is toch geweldig als iedereen hoort wat jij net hebt gekozen.

 

 

Lounge DJ

 

Onze Lounge DJ weet zich met zijn muziek elke gewenste sfeer te creëren. Zijn stijlvolle uitstraling, brede repertoire en meedenkende flexibiliteit maakt hem tot een uitgelezen lounge DJ voor exclusieve evenementen. 

 

Echter, met zijn enorme muzikale collectie en liefde voor muziek, is onze DJ naast lounge DJ, ook veelgevraagd als Jazz DJ.  

 

Onze DJ onderscheidt zich van andere DJ's door de onnavolgbare wijze waarop hij zijn sets aanpast op het publiek, de ambiance, het thema of de doelstelling van het event, ongeacht of hij wordt ingezet als Lounge DJ op een trendy beurs, als Jazz DJ tijdens een diner voor een exclusief feest.

 

Naast het boeken van een lounge DJ kunt u bij ons ook een live act erbij boeken om uw event net wat extra’s te geven. De funky tonen van een saxofonist of opzwepende beats van een percussionist geven de set van een DJ net wat extra’s waarbij bijvoorbeeld een stijlvolle violist zorgt voor het nodige wow-effect. Zie ook Latin Flavours!


Latin flavours

Latin Flavours is een concept waarbij de DJ de grote lijnen uitzet. In basis samen met een percussionist, met als resultaat een toegankelijke uptempo lounge sfeer met Jazzy, latin en soul invloeden. Daar waar het mogelijk is kan er een stap verder naar een smooth club soundsworden genomen.

Alles behalve de saaie en eentonige lounge maar wel uitermate geschikt als achtergrond formatie of een stijlvol feest.

Passend tijdens borrels en recepties maar ook op zijn plaats waar gedanst kan worden zoals huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten. De dj is zeer ervaren en heeft een allround achtergrond en kan dus inspelen op de wensen van de gasten.

Het gezelschap is uit te breiden in verschillende varianten; Blazers (saxofoon, trompet), violiste, gitarist, MC of vocalist(en).

Latin Flavours staat garant voor een perfecte sfeer op uw evenement, uiteraard uitgevoerd door een top DJ en ras muzikanten!

Hoe kan het ook anders met zo’n veelzijdige aanpak!

Het duo heeft opgetreden op het geweldige Plaza Espana in Santa Domingo (Dominicaanse Republiek), marbella(Spanje), Cannes(Zuid-Frankrijk) en voor de Minister President der Nederlanden daarnaast hebben ze inmiddels vele exclusieve borrels / diners en feesten op hun naam staan. 


DJ en live muzikant

Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live muzikant samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ.

De live muzikant is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De muzikant speelt gedurende het feest in meerdere sessies mee met de DJ. De muzikant komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziekstijl.

 

U kunt verschillende formaties boeken: DJ en lives saxofonist, DJ en live gitarist, DJ en live percussionist, DJ en live violiste, DJ en live trompetist en DJ en live vocals. Uiteraard zijn combinaties mogelijk, kijkt u ook eens naar de combinatie Latin Flavours!

 

Wij adviseren u graag welke live muzikant het beste past op uw feest en bij welke gelegenheid. Heeft u interesse of wilt u horen hoe het klinkt neemt u dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Klik hier voor een demo      Bezetting: dj | live sax

Klik hier voor een demo      Bezetting: dj | miss sax 

Klik hier voor een demo      Bezetting: dj | Violiste