Acts


Act huren voor uw feest, bedrijfsfeest of verjaardag? Wij bieden de leukste typetjes, goochelaars, acts en shows, te boeken voor uw evenement, huwelijk of congres.

Allround- /tafel goochelaar

Geschikt voor: inzetbaar voor vrijwel iedere gelegenheid, van huwelijk tot diner of bedrijfsfeest.

Een goochelaar inhuren voor uw feest of evenement? Boek bij ons de snelste vingers van Nederland voor uw feest of event! Staaltjes van vingervlugheid recht voor uw neus,  zo dichtbij heeft u nog nooit gezeten! Laat uw gasten meevoeren in de wereld van afleiding en vingervlugheid. Onze goochelaars weten met veel ervaring de aanwezige gasten te boeien met verbluffende demonstraties. Op een vriendelijke manier wordt het publiek getrakteerd op een magische ervaring die zij niet snel zullen vergeten.


Tissue act

Geschikt voor: opening van een bedrijfsfeest of als intermezzo tijdens een diner.

Spectaculair en sensationeel!

Met flair en souplesse laten deze circusartiesten hun ongelooflijke staaltjes van kracht, lenigheid zien. Niemand zal zijn of haar ogen van deze acts af kunnen houden…

 

Voor de Tissue act is een minimale hoogte nodig van 6 meter. Indien deze hoogte niet gehaald kan worden, kunnen wij als vervanging van de Tissue een luchtacrobate met een Ringact inzetten.(De Ring-act heeft een minimale hoogte van 4 meter nodig).

Om de Tissue Show veilig en goed te kunnen uitvoeren dient de locatie aan de verschillende eisen te voldoen. Neemt u vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden op uw evenement.

 

klik hier voor een demo


Snel- en of karikatuurtekenaar

Geschikt voor: een sneltekenaar is geschikt voor ieder evenement.

 

Een sneltekenaar op uw feest of evenement is gegarandeerd een succes! U hoeft zelf niet voor materialen te zorgen... Als u twee gezellige en leuke stoelen heeft (één voor de tekenaar en één voor het ´slachtoffer´) zorgt Karikaturist voor de rest.

 

Per uur kunnen ongeveer 10 personen worden geportretteerd, waarbij ook dubbelportretten en groeps-

portretten mogelijk zijn. De tekeningen worden gemaakt op A3-formaat (42 x 30 cm) op speciaal papier met een penseelstift en zijn direct droog. Ook kan eventueel u bedrijfslogo of bijvoorbeeld uw trouwdatum met een speciale tekst in de tekening worden verwerkt. Het kan allemaal!

    


The king of bingo

Geschikt voor een bedrijfsfeest, festival, charity evenement

 

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo….

feest, feest & nog eens feest!

De bingo wordt gepresenteerd vanuit een hilarisch bingopaleis en de gasten worden door de King en zijn charmante assistente meegenomen in een unieke ervaring. Geen oudbollig gedraai en gekras, maar bingo wordt door de King een supersnelle  aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment.Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek, fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

Want natuurlijk de King zingt ook … en niet onverdienstelijk!

Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee als de ruimte het toelaat in de vorm van een compleet Vegas decor. Maar net zo makkelijk zorgt hij voor een kleiner gezelschap met enkel z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen….van het lachen.


Johnny & Sharona

 

 Bij ‘Sjonnie en Sharona' is iedereen een ster! Krijgt iedereen een kans!

 

Wanneer de onvergetelijke levensliederen van Corrie Konings, Frans Bauer, Hepie en Hepie, Jacques Herb en de Zangeres Zonder Naam klinken en ook klassiekers van internationale allure door de zaal schallen, komen verborgen verlangens naar boven. Want iedereen koestert diep in zijn hart wel de droom om voor één keer een échte ster te zijn. In ‘De Nacht van de Natte Zakdoek’ krijgt u als gast de kans van uw leven.

U zult schitteren op het podium, en de harten van het publiek doen smelten met uw zoete stemgeluid. Johnny Fernando, zijn gloednieuwe vriendin Sharona, zijn ex-vrouw Castile en de rest van dit muzikale gezelschap hebben namelijk een neus voor verborgen talenten en onder hun warme en deskundige begeleiding wordt u de ster van de avond.

 

Klik hier voor een demo

 


Rollergirls beauty-treatment

 

In hun stijlvolle kostuums met bijbehorende accessoires komen de Roller Beauty’s naar uw gasten toe om een korte beauty-treatment te geven. Een “Beauty” kan gedurende een feest meerdere activiteiten uitvoeren. Uw gasten worden verzocht mee te gaan met de beauty’s naar de ingerichte beauty ruimte.

 

Voor uw vrouwelijke gasten een heerlijke behandeling, voor mannelijke gasten een leuke verschijning!

Gekozen kan worden uit:

- Nail art                  - Kleuranalyse

- Hairstyling            - Handmassage

                                                     - visagiste               - Hoofdmassage   

  


Tarrot dame

 

 

Deze Tarot Dame tracteert uw gasten op bijzondere momenten en ontmoetingen.

Het klassieke tarotspel telt 78 kaarten: 22 kaarten met een sterk archetypische 
afbeelding vertegenwoordigen de grote thema’s uit het leven (Grote Arcana) 
en 56 kaarten symboliseren gewone personen en alledaagse gebeurtenissen 
(Kleine Arcana). Tarot komt van pas bij vragen over liefde, werk, relatie,
persoonlijke ontwikkeling, maar ook als middel om inzicht in jezelf te krijgen. 
Tarot spiegelt datgene van jezelf wat je niet ziet en geeft je een kijkje in je 
mogelijke toekomst (dat wat je toe-komt).

De kracht van deze ervaren lezeres is dat zij de kaarten zo interpreteert dat het tot 
inzicht en bewustwording leidt. Zij verstaat de kunst om situaties met een grap of 

kwinkslag een luchtige wending te geven.                              

  


Ballonartiest

Een goede professionele kinderfilm is ook leuk voor volwassenen!

Kijk maar naar een disney-film, de muppetshow, de fabeltjeskrant, sesamstraat, ET en ga zo maar door, zo ook een kindervoorstelling met ballonnen.

 

Onze ballonartiest maakt unieke ballonfiguren met zeer hoge snelheid! De laatste jaren heeft hij zichzelf ook ontwikkeld als entertainer en hij is inzetbaar voor haast iedere denkbare doelgroep. Natuurlijk kinderen, maar bijvoorbeeld zeer zeker ook personeelsfeesten.

 

 

Bent u op zoek naar een professioneel ballonartiest voor een bruiloft, festival of evenement die de volwassen en/of kleine gasten betoverd met de mooiste creaties, 

Zoek dan niet verder!